zondag 21 februari 2016

Make it yours, pimp it !

Make it yours, pimp it ! Of zoals wij het al maanden afkorten: MIY !

Voor wie regelmatig Miss Wobie's berichtjes leest zag hier en daar al een hint naar een geheim project, een grootse geheime onderneming. Met hart en ziel hebben we gewerkt aan dat project, dit wordt (hopelijk) een toppertje !

Dagelijks krijg ik zoveel vragen over de Cameo die ik steeds met heel veel plezier beantwoord. Er bestaan ook heel wat verduidelijkende youtube filmpjes en vraag en antwoordgroepen op facebook waar ik ook graag naar verwijs om ieder de juiste hulp te kunnen bieden. Leuke blogposten deel ik vaak om zo ieders inspiratie te doen groeien.
Maar... niets is zo handig als een boek waarin alles verzameld is. Je hebt die steeds bij de hand en hoeft nooit te wachten op een antwoord.



 "Make it yours, pimp it !" hét cameoboek (ook geschikt voor mensen met een andere snijplotter uiteraard) die zowel de software stap voor stap uit de doeken doet, als leuke en originele DIY projecten een plaats geeft om mensen de nodige inspiratie en informatie te geven om zelf aan de slag te gaan.

De cover was geen "piece of cake", maar hé misschien krijgt hij wel een leuke extra touch (letterlijk & figuurlijk).





Beginner of gevorderd ? Voor elk wat wils ! Papier, flexfolie, vinyl, flockfolie, etspasta, rhinestones, tattoo's, print & cut, fabric ink, magneten, stempels, ... kennen straks geen geheimen meer.

  
Er volgen binnenkort natuurlijk wel enkele previews om jullie interesse nog meer op te wekken, maar zet dit boek alvast op je verlanglijstje ! Een pre-order zal jullie ook toelaten de eerste bezitters te worden en ook niet onbelangrijk, we maken er een mooie prijs van.

I'll keep you posted !





Last but not least: Ik geef er alvast gewoon eentje weg !
Ik verloot op 15 maart 2016 één boek onder al mijn bloglezers. Feel free to leave a message !
Wil je dubbel zoveel kans maken ? Neem dan hier ook maar een kijkje .





zondag 7 februari 2016

Een stoeltje voor Olivia

Floep... daar valt dan een geboortekaartje in je brievenbus.
Natuurlijk hebben de ouders een geboortelijst, en ja ik koop altijd iets van die lijst (ik weet zelf ook hoe frustrerend het is om 100 dingen te krijgen die niet op je lijst staan en je dus ook absoluut niet nodig hebt).
Maar... Zo'n gepersonaliseerd cadeautje is altijd superleuk! Daar zijn alle kersverse mama's (en papa's) zeker tevreden mee.

1) Scan het kaartje in of neem er een foto van
2) Traceer het beeld (als het kaartje uit 1 kleur bestaat dan is dit echt een piece of cake)
3) Wees creatief...

 
 
Ik heb het soms nogal moeilijk om te beslissen... Ik blijf maar verschillende ontwerpjes maken, selecteer dan uiteindelijk een aantal waarvan ik overtuigd ben... en dan... twijfel ik altijd ! 
Hoe dan ook, Olivia heeft vanaf nu een eigen stoeltje! (nu nog leren zitten)








  
Vinyl Designer Edition - Dahlia Pink